În stilu-i caracteristic, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, avertizează că politicienii care nu și-au făcut treaba vor fi trimiși la groapa de gunoi a istoriei cât de curând.

Când? Pe 9 iunie, data alegerilor europarlamentare, dar mai ales a celor locale, Piedone avertizând că va fi „ultimul bal” al politicienilor care „au năvălit la cașcaval”.

Pare că e „deranj” pe scena politică după ce edilul din 5 a anunțat că, având în vedere susținerea celor care contează – bucureștenii – va candida la Primăria Capitalei. Nu că ar conta toate presiunile – lasă a se înțelege primarul Piedone, care avertizează că, împreună cu „cetățenii care îl susțin vă pregătesc ULTIMUL BAL”.

De câteva zile, după zbârnâitul telefonului meu, aud voci încordate care mă bâzâie… să renunț, ca să nu încurc! Eu… ca omul crescut printre oameni, le zic vorba de căpătâi a gospodarului: Nu trebuie să renunți la semănat, din cauza vrăbiilor de pe ogor!

Domnilor, TREBUIE să înțelegeți că Bucureștiul nu este al partidelor politice și nici al intereselor țesute în separeuri de restaurant! BUCUREȘTIUL ESTE AL CETĂȚENILOR SĂI ȘI AL TUTUROR ROMÂNILOR DE BUN SIMȚ!

Îmi șoptiți că deranjez mamuții politici? Îmi șoptiți că m-au desenat deja în diverse scenarii cu mască și fără mască? Nu mă sperie!
Știu că Piedone și cetățenii care îl susțin… deranjează teribil palatele cu împărați vremelnici!
Știm că multora le-am șifonat ori le-am ascuns caftanul! Avem și un motiv întemeiat:

NOI NU SUNTEM CA EI, EI… NU SUNT CA NOI! NOI… plecăm la luptă cu mâinile curate!
EI… sunt deja murdari de ură și pătați de minciunile nelimitate livrate arogant în ultimii 30 de ani!

Domnilor,
ESTE LUPTA MÂINILOR CURATE ÎMPOTRIVA GULERELOR ALBE, NEMERITATE! Nu cedăm și nu ne speriem!

Domnilor… când încetăm să ne mai asumăm riscuri, încetăm să ne mai trăim viața! Mulți oameni din lumea largă și-au dedicat viața oamenilor simpli, oropsiți, mințiți și batjocoriți de politică și de politicieni vremelnici! Nelson MANDELA, cum, probabil, cunoașteți, a fost un asemenea titan! Vă citez, așadar, o mare vorbă pe care a lăsat-o moștenire tuturor celor care cred că oriunde și oricând, IMPOSIBILUL POATE DEVENI POSIBIL: „ Secretul reușitelor în viață nu este să nu cazi, ci… de câte ori te poți ridica”.

Cu respect pentru oameni, PIEDONE”, transmite liderul PUSL.

Articolul precedentCSM îi ia apărarea procurorului șef al DNA în fața lui Drulă și a lui Ghinea
Articolul următorMai multe lucrări vor duce la sistarea apei potabile în localitățile Lumina și Corbu din Constanța