Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe

Spiritele rămân încinse între Alin Tișe și Ludovic Orban, președintele Consiliului Județean Cluj având astăzi o nouă ieșire la adresa președintelui PNL. Printre rânduri, dacă nu chiar direct, liberalul Tișe îl vede pe Orban ca cel mai dezastruos președinte al PNL și are previziuni sumbre legate de viitorul politic al partidului.

Opinia acestuia are legătură, fără îndoială, cu valurile de numiri pe funcții. Și, în opinia sa, Orban a pierdut încrederea PNL Cluj, ceea ce îl va costa la alegeri.

Cred că liberalii clujeni nu o să-l aleagă pe Orban. Dacă o să-l aleagă o să ajungă partidul la 7% din nou, aşa cum este obişnuit Ludovic Orban. Probabil că mult timp a făcut parte dintr-un partid foarte mic. În partidele foarte mici toţi au funcţii. Într-un partid mare nu pot toţi să aibă funcţii. Un partid de 7% e una şi unui de 30% e altceva. Dacă va fi reales Ludovic Orban partidul o să ajungă la cel mult 10%, ceea ce este foarte grav şi cu riscul de a exista şi alte consecinţe pentru partid. Cred că nu va fi reales. Este greu de zis acum cine va fi ales”, a spus Alin Tişe la GOLD FM, citat de stiripesurse.ro.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că relația tensionate dintre filiala Cluj și cei de la centru, culminând cu decizia ca județul să aibă prefect UDMR, i se trage de la faptul că nu l-a susținut pe Ludovic Orban la conducerea PNL. Firește, până la congresul PNL e cale lungă, evenimentul în cadrul căruia liberaii vor decide cine le este cel mai bun președinte urmând a avea loc cel mai probabil în toamnă.

Articolul precedentGermania va suspenda vaccinarea cu AstraZeneca
Articolul următorMaia Sandu nu are ce să îi facă lui George Simion. Cum poate intra acesta în Republica Moldova