Primarul Sectorului 5 dovedește că nu sunt nereguli care să îi scape sau care să rămână nesancționate pentru mult timp.

Ieri, într-o vizită de lucru prin sector, Cristian Popescu Piedone a avut neplăcuta surpriză să descopere că unii directori din primărie au încercat să îl păcălească în ceea ce privește anumite lucrări.

Iar ceea ce a descoperit la fața locului l-a făcut, în stilu-i caracteristic, să le „mulțumească” directorilor de la Infrastructură, Poliția Locală și Salubrizare. De ce, a explicat tot Piedone: „Uneori, mă cred naiv și mai ales… insignifiant!”.

Eram pe teren, să iau pulsul sectorului, așa cum îmi este obiceiul! Și… ce-mi vad ochii? Gunoaie, lucru de mântuială și șmecherie golănească!!! BĂTAIE DE JOC!

Într-o zonă proaspăt amenajată, taman între copaci, am găsit… UN GARAJ ILEGAL! Ce au făcut cei de la Infrastructură? Nu l-au extras, nu l-au demolat! Din motive doar de ei știute… i-au făcut confort sporit proprietarului! Pentru asta… au modificat chiar și proiectul oficial! Sincer, încă sunt ȘOCAT și DEZAMĂGIT și…

Stați că mai am! Două lucrări anunțate ca proaspăt finalizate sunt și acum… neterminate!
Gunoi? Desigur!

A fost nevoie să-mi arate cetățenii ca lângă o lucrare nouă, oficialii societăților din teren au lăsat, bine merci, UN FOCAR DE INFECȚIE!
Domnilor directori de la Infrastructură, Salubrizare și Poliție Locală vă anunț fără niciun dram de respect că ASTAZI M-AȚI DEZAMĂGIT, M-AȚI PĂCĂLIT, M-AȚI MINȚIT!

Voi verifica dacă ați dus la îndeplinire ordinele pe care vi le-am transmis în această după amiază!!!
La epilog, îl felicit pe specialistul care a toaletat un copac înalt până când… l-a umilit! HALAL TREABĂ!
”, detalia ieri Piedone.

Și, tot în cursul zilei de ieri, s-a trecut și la treabă, așa cum ar fi fost firesc să se întâmple de la început, garajul fiind desființat:

Articolul precedentDirectorul Direcției Regionale Vamale București, reținut de DNA
Articolul următorCiolacu, vizită în Italia: „Scopul nostru este să ne aducem românii înapoi acasă!”