Foto: kmkz.ro
Foto: kmkz.ro

Jurnalista italiană a depus o plângere pe numele Dianei Şoşoacă, după ce a fost sechestrată și lovită de către soțul senatoarei.

Deși scandalul în care este implicată Șoșoacă a fost relatat pe larg și în presa italiană, există voci care îi iau apărarea senatoarei, afirmând că televiziunea RAI nu ar fi una profesionistă, ci părtinitoare și politizată.

Sunt afirmațiile făcute de Dan Negru, pe contul de Facebook. Într-un status publicat astăzi, 14 decembrie, prezentatorul de televiziune afirmă, fără a aduce argumente care să-i susțină teoria, că televiziunea italiană RAI ar manipula politic.

Dan Negru o apără pe Șoșoacă, afirmând că RAI nu ar fi o televiziune profesionistă

Scandalul avocatei Șoșoacă cu televiziunea RAI e breaking news în România și RAI e privită că televiziunea profesionistă. Aiurea! RAI performează în divertisment tv, dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice. Asta face RAI!”, a afirmat prezentatorul Tv.

În paralel cu evenimentul, Negru a ținut să explice situația celor trei rețele de televiziune italiene.

Conform părerilor lui Dan Negru și fără vreun argument solid, acestea ar fi împarțite de principalele grupări politice din Italia.

Mai exact, RAI Uno este pro-guvernamental, în timp ce RAI Due este de centru-dreapta. Acestora li se adaugă RaiTre, care ar fi de centru-stânga, chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle.

E tot în joc politic. Nu vă mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi”, scrie Dan Negru, pe contul de Facebook.

Jurnalista italiană și echipa sa de filmare au fost sechestrați în România după un interviu cu senatoarea

Jurnaliștii italieni au surprins și momentele când a sosit poliția, și conflictul cu agenții. De asemenea, senatoarea Diana Șoșoacă și-a filmat propriul scandal.

Potrivit plângerii depuse de jurnalista Lucia Goracci, soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână.

Articolul precedentNicolae Ciucă: „Nu garantez că intrăm în Schengen în 2022”
Articolul următorEugen Tomac: „Este șocant și scandalos ce poate face emblema AUR”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time