Marcel Ciolacu critică modul în care Guvernul PNL a împărțit banii pentru primăriile din țară cu doar câteva zile de începerea anului școlar, sesizând că, acolo unde erau primari PSD, fondurile au fost substanțial mai mici. Cu toate acestea, președintele PSD este mulțumit că primarii social democrați au reușit aproape de unii singuri să creeze un climat de siguranță în unitățile de învățământ în contextul pandemiei de coronavirus.

Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste!

Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!

Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!

Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic!

Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că #școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”, avertizează Ciolacu.

Articolul precedentFlorea Daniel, încă un tun de milioane de euro din bani publici
Articolul următorRareș Bogdan are încredere că PNL e o forță. Indiferent din ce partid au plecat candidații la locale