Călin Popescu Tăriceanu

Într-un ultim mesaj postat pe contul său de socializare, Călin Popescu Tăriceanu îl acuză, într-o notă ironică, pe premierul Ludovic Orban că ar avea obiceiul de a-i duce pe părinți, pe elevi și pe profesori „de nas” cu promisiunea achizițiilor de tablete necesare începerii noului an școlar, în contextul scenariului mixt, în care o parte dintre ore vor fi ținute în regim online.

Tăriceanu: „Acum se ambiționează să eșueze în a cumpăra 500.000!”

„Gata, recunosc! Recunosc că Orban este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România! Bănuiesc că ați văzut că Guvernul Orban a eșuat în a cumpăra cele 250.000 de tablete necesare începerii școlii. Credeți că dl Orban s-a dat bătut? Deloc! Acum se ambiționează să eșueze în a cumpăra 500.000! Nu este logic că dacă nu ai găsit un sfert de milion de tablete ai toate șansele să nu găsești o jumătate de milion?Nu te lăsa Ludovic! Suntem convinși că pe drumul ăsta o să eșuezi să cumperi măștile pentru cei vulnerabili, o să eșuezi cu deschiderea școlilor și cine știe ce alte realizări mărețe te mai așteaptă!Dar stai liniștit, iese Iohannis la ora 18.00 și te laudă!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPrimarul General al Capitalei se implică în campania „Stop Bullying”
Articolul următorRAJA, opt luni de acțiune împotriva Covid-19
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.