Nici două săptămâni nu au trecut de când Cătălin Rădulescu a fost scos cu forța din PSD, după ce a lipsit de la moțiunea împotriva Guvernului PNL, că acesta iese la atac. Cu siguranță deputatul Cătălin Rădulescu nu este frustrat că a fost dat afară din PSD, iar ceea ce scrie acum despre foștii săi colegi e realitatea pe care s-a chinuit ani de zile să o tolereze. Cert este că lui Rădulescu nu îi scapă nimeni din raza vizuală a atacurilor, ambalând totul într-un adevăr pe care membrii și simpatizanții PSD trebuie să îl știe despre o grupare mafiotă. Rădulescu explică de ce nu a venit imediat după excludere cu o reacție, anume că și-a „pus ideile cap la cap” și aștepta „o binecuvântare”. Adevărul lui Cătălin Rădulescu e că l-au lucrat grupările mafiote, masonii și alte organizații oculte. Bine că s-a oprit la timp înainte de a ajunge la extratereștri. Atenție, urmează dezvăluiri incendiare despre oamenii cu care Rădulescu a umblat cot la cot ani de zile și i-a prețuit până nu s-a mai putut.

Noul PSD, clamat de Ciolacu, Grindeanu & Stănescu: e format 100% numai din “oamenii lui Dragnea“ toți fiind puși în funcții de Dragnea: Tudose -ministru și premier; Ciolacu – lider de grup și vicepremier; Firea – primar; Grindeanu – ministru și premier; Stănescu – ministru; Olguța Vasilescu – ministru; Manda – președinte de comisie și europarlamentar; Negrescu – ministru și europarlamentar. Toți acești indivizi sunt creația lui Liviu Dragnea și tot ei sunt principalii organizatori de puciuri în PSD în perioada 2014-2018, neavând decât un singur scop în partid, acela de a conduce partidul!

Din 2012 am sesizat existența unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau și calitatea de informatori sau ofițeri acoperiți ai serviciilor și care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea, blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al președinților de organizații, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeți, marea majoritate fiind cu studii la universități private, cu studii la Universitatea SRI și masoni și bineînțeles corupți până în măduva oaselor! Grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguța Vasilescu, Simon, Tâlvăr, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Șova și Weber, grup la care au achiesat ulterior și Stănescu și Fifor, el fiind condus până la un anumit moment de Valeriu Zgonea. Acest grup avea rolul de a-și promova membrii în toate funcțiile de conducere ale Camerei Deputaților și în ministerele importante. Liviu Dragnea a încercat destructurarea acestui grup mafiot în diferite rânduri, atunci când l-a executat pe Valeriu Zgonea, atunci când l-a executat pe Grindeanu și apoi pe Tudose și Ciolacu, și deschizând discuția în CEx, cu privire la excluderea celor care au universități la SRI, fapt care i-a făcut pe alții care se înscriseseră cu aplomb la Universitatea SRI, așa cum e de exemplu Simona Bucura Oprescu și alții, să abandoneze imediat aceste cursuri și chiar să își șteargă din CV acest aspect!

Acești indivizi care conduc acum partidul (cu mici excepții) sunt uniți prin nulitate, incultură și analfabetism, fiind proveniți din: vânzători de cârnați – Ciolacu; tractoriști – Stănescu; vânzători de bilete la casa de cultură – Manda, niciunul necunoscând vreo limbă străină decât la nivelul “francezei Olguței Vasilescu“! Acești indivizi sunt principalii vinovați ai pierderii de imagine a PSD-ului, fiind promotorii tuturor puciurilor interne împotriva lui Liviu Dragnea în perioada 2014-2019!

Tot ei sunt cei care au orchestrat căderea guvernului PSD-Dăncilă, în urma moțiunii de cenzură depusă de opoziție în parlament, Ciolacu împreună cu Manda, Olguța Vasilescu, Stănescu și Benea, determinând trecerea în acea zi a unor parlamentari PSD din Olt, Dolj și Bacău la PNL; primarii PSD din țară trebuie să știe adevărul, primarii PSD trebuie să cunoască că PSD este în opoziție deoarece acești informatori masoni, analfabeți au fost aceia care au ajutat la căderea guvernului PSD, numai și numai pentru a o îndepărta pe Viorica Dăncilă și pe Eugen Teodorovici și pentru a pune mâna pe conducerea partidului!

Cât de prost și de oportunist să fie acest Grindeanu să accepte să facă echipa cu toți aceia care au votat moțiunea împotriva lui și a guvernului Grindeanu, absolut toți votând ceea ce le-a cerut Liviu Dragnea, singurii care s-au opus fiind parlamentarii de Timiș și Caraș, un parlamentar din Gorj, eu și Nicu Bănicioiu!

DNA-ul ar trebui să facă două lucruri în loc să piardă timpul: să îl audieze pe Haisam Omar și să vadă ce relație a existat între el și Ciolacu și care a fost genul relației, să verifice adjudecarea licitației podului Brăila-Galați în valoare de 500 milioane euro, relația între subcontractorul din Galați și Premierul Tudose (din Brăila), să verifice lucrările la aeroportul Henri Coandă ale unor constructori din Buzău și relația cu Ciolacu (din Buzău) în perioada când era vicepremier fără portofoliu și să verifice adjudecarea centurii Bacăului în mandatul ministrului Lucian Șova (din Bacău); când CEx-ul PSD era reunit să îl demită pe Tudose, pe Tudose nu l-a interesat să vină la CEx ci ca împreună cu Ciolacu să fie prezenți împreună cu Felix Stroe (susținut de ei ministru transporturilor, ulterior intrând și el în “frăția inelelor“), la semnarea contractului podului de 500 milioane euro, semnarea rapidă a acestui contract fiind mai importantă și decât Premierul Japoniei sau prezența la CEx (prietenii știu de ce!!!)! Tudose își amintește masa unde la o terasă îi spunea unui om drag mie că va face cel puțin 100 milioane euro ca Premier???!

Imediat în aceeași zi, după condamnarea lui Liviu Dragnea, cine credeți că a venit în ședința CEx-ului și a impus-o pe Viorica Dăncilă, președinte interimar, cerându-i Olguței Vasilescu (care atunci nu era în grupul lor), mie, lui Codrin și altora să facem un pas în spate, aceiași Paul Stănescu și Ciolacu, care ulterior, când Viorica Dăncilă a pierdut alegerile pentru președinția României, au convocat la Camera Deputaților o întâlnire de taină care a precedat ședința în forță de a doua zi când au fost obligați toți vicepreședinții biroului permanent PSD să își dea demisia și acest grup a preluat puterea prin lovitură de palat, ilegal și nestatutar!

Eugen Teodorovici a fost uzurpat de drepturile și funcția conferite prin alegerea lui la Congres, fapt care îl obliga pe Eugen să le facă plângere penală!

Cer public autorităților competente să înceapă urgent verificarea cheltuirii banilor atât pe vremea când Fifor a fost secretarul general al partidului (cam 20 milioane euro) cât și pe vremea interimatului Ciolacu-Stănescu (tot cam 20 milioane euro), ce contracte s-au semnat și unde au ajuns de fapt banii partidului nostru!

Fifor, un individ ajuns din bibliotecar și filozof, ministru “plenipotențiar“, fiind ba ministru apărării, ba al transportului, ba al internelor, ba al economiei, el nepricepându-se la nimic, un individ care minte așa cum bea apă, vă reamintesc cum a negat când cerea unui primar la congres să îl huiduie pe Marian Oprișan, sau cum a negat că a semnat lista puciștilor împotriva lui Liviu Dragnea. Ceea ce este interesant este că atunci când a fost demis Tudose din postura de premier, și apăruse pe buzele unora propunerea cu Fifor, Liviu Dragnea ne-a spus că nu vrea să pună un alt ofițer acoperit Premier după ce fusese forțat să îl pună pe Grindeanu și Tudose! Tot interesant de știut că acest obedient Fifor a fost salvat de Codrin și de mine în ultimul CEx dinaintea campaniei pentru alegerile prezidențiale, atunci când Stanescu și Manda au cerut demiterea lui din secretar general pe motiv că acesta discuta cu primarii din Olt să îl schimbe pe Stănescu, și iată cum imediat când Ciolacu și Stănescu au spus că s-au furat bani din banii partidului în perioada când Fifor era secretar general, oportunistul Fifor a trecut și el în gruparea lor! (oare de ce?)!

Olguța Vasilescu, fericita deținătoare a unei vile în Craiova (și nu numai), împreună cu “coloratul“ Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rând ba a fost ministru muncii, viitoarea nașă a lui Liviu Dragnea, șefa de campanie a Vioricai Dăncilă (tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii căderii guvernului PSD Dăncilă la moțiune și mai nou vicepreședinte în gruparea Ciolacu; această individă (de care Vadim și alții aveau ce povesti, dar și Codrin) a fost cea care a încercat să îl impună pe bețivul notoriu Manzana ca președinte al PSD Argeș pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunându-se categoric și reușind împreună cu Stănescu și Ciolacu la alegerile din 2020; sper să iî poarte măcar respect lui Dragnea, pentru felul în care la nunta ei Liviu le-a cerut tuturor să dea între 2.000-2.500 euro în plic mirilor! (iese socoteala cu declarația???)!

Clingonianul din Războiul Stelelor, Tudose, un individ care pe vremuri îi căra geanta lui Bunea Stancu, ajutat de Hrebenciuc să ajungă președintele comisiei economice, unde se stabileau redevențele pe care urma să le plătească OMV-ul statului român (cele mai mici din Europa – oare de ce!, redevențe modificate (în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi), de către Liviu Dragnea, și în urma cărora s-au putut mari salariile și pensiile; acest individ a fost declarat și dovedit plagiator al lucrării de doctorat, recunoscând ulterior că a plagiat, retrăgându-i-se titlul de doctor, individul mințind că a predat, el de fapt nepredând niciodată, un oportunist care a trecut la Pro România, de unde l-a sabotat pe Victor Ponta, împreuna cu Manda și a determinat plecarea a 8 deputați la PNL în ziua moțiunii depuse împotriva guvernului PSD Dăncilă, ajutând la căderea guvernului PSD!

În sfârșit Manda “coloratul“ pe care Președintele Băsescu l-a refuzat să îl numească în funcția de ministru de finanțe, numindu-l “un rupător de bilete“, cel care nu rezista în comisia de buget-finanțe până la final și prefera să se ducă să-și tamponeze pe interior nasul, că doar fiind colorat, vroia să se albească, europarlamentar pus de Liviu Dragnea, fără să știe nicio limbă străină, unul din orchestratorii principali ai căderii Guvernului PSD Dăncilă, care în ziua moțiunii a stabilit cu Ciolacu, Olguța, Stănescu și Benea trecerea deputaților din PSD și Pro-România la PNL, un “colorat“ incult, care își permitea să își jignească fostul președinte Ponta, care înainte îl propusese ministru de finanțe!

Asta e gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD, pe care ăștia l-au făcut atât de mic și pe care îl vor baga în opoziție pentru patru mulți ani de zile, ăștia sunt reformatorii PSD-ului, PSD-ul nou, ăștia sunt aia care vorbeau de tătuci și care vor să se compare cu Iliescu, Năstase, Geonă sau Ponta! Nu puteți să ajungeți în viața voastră la rezultatele lui Liviu Dragnea, nu aveți nici flerul, nici spiritul de luptător al lui, și nu mai aveți ceva analfabeților, vă lipsește patriotismul și dragostea de români, demnitatea și onoarea, cultura și buna creștere!

Așa că excluderea mea a fost pentru mine un moment de ușurare, pentru că îmi era greață să vă aud și să vă privesc! Le deplâng soarta colegilor mei intelectuali desăvârșiți din partid care nu pot accesa funcții politice și administrative din cauza acestei grupări și prietenilor mei, primarii din toată țara, care vor suferi din cauza acestor impostori!”, scrie Rădulescu pe Facebook, potrivit News.ro.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu denunță abuzuri din partea PNL
Articolul următorPrimarul General al Capitalei se implică în campania „Stop Bullying”