Captura video - Youtube. Kanal D România
Captura video - Youtube. Kanal D România

Liderul AUR, George Simion, a mărturisit că se teme pentru viața lui.

Aseară, într-o intervenție la România TV, acesta a punctat că, într-un fel, se simte amenințat: „Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică”, pentru că „suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles”.

„Credința” lui Simion a fost explicată prin aceea că este urmărit de „mașini” „oriunde mă duc”, însă a făcut o promisiune: „Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi!”.

Și nu doar atât: „Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare”.

Există totuși un aspect în care Simion are încredere, anume în votanții partidului pe care îl conduce, oameni despre care spune că „gândesc AUR”.

Potrivit declarațiilor proprii, făcute la România TV, „avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL”.

Și, cum la anul vin mai multe rânduri de legeri, Simion are și un plan, promisiune, am putea spune.

Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture. (…) Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soroș. Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți. (…)

Până acum nu a existat un partid patriotic în România. E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni.

Avem parteneri în toate statele lumii, cu cei care îmbrățișează această gândire suveranistă, patriotică. Lista la europarlamentare va fi condusă de Gheorghe Piperea și Cristian Terheș”, a mai spus Simion, aproape cu durere că „există extrema stângă, globaliștii, care ne prezintă ca fiind naziști”.

Articolul precedentRAJA investește într-un viitor verde: Compania construiește 8 parcuri fotovoltaice, cu ajutorul fondurilor europene
Articolul următorMinistrul Familiei: „Condamn cu fermitate orice formă de neglijență, abuz sau violență în cazul copiilor instituționalizați”