Victor Ponta își exprimă din nou dezamăgirea față de actuala guvernare, după ce a citit un articol în care se explică motivul rectificării bugetare. Ponta nu este însă supărat doar pe premier și pe ministrul Finanțelor, ci și pe votanții PNL, așa cum lasă să se înțeleagă.

Sper că NU ați uitat/ Bugetul pentru 2020 NU a fost dezbătut și aprobat de Parlament – ci a fost angajată răspunderea Guvernului/ Guvern care, prin vocea lui Orban și vocea lui Cîțu au declarat public, în mod repetat, că banii pentru creșterile salariilor profesorilor și pentru majorarea pensiilor SUNT alocați în Buget!

Azi este OFICIAL – au mințit direct și fără rușine profesorii și pensionarii (mulți dintre aceștia votându-i în 2019) – așa cum au mințit părinții referitor la alocații, firmele românești și, în general, pe toată lumea!

Explicația: “nu sunt bani” contrazice ceea ce spuneau chiar ei la adoptarea Bugetului “am alocat banii în Buget”/ dar contrazice și ce au făcut tot ei chiar ieri – au mărit deficitul (adică banii pe care ii împrumută) până la peste 8% din PIB (adică aproape 20 miliarde de Euro)!

Incompetența nu este, din păcate, singura problema a acestui Guvern/ tupeul cu care mint public și falsifică cifrele trebuie să ne dea de gândit!

Dar, cel mai grav, este disprețul față de oamenii pe care îi mint și îi fură – și apoi îi așteaptă să îi voteze în 27 Septembrie!

Îi votați din nou? Dacă da – înseamnă că au au avut dreptate să vă mintă! Eu sper că nu!”, atrage atenția liderul Pro România.

Articolul precedentOlguța Vasilescu și justiția: un fost judecător, candidat pe listele PSD la Craiova
Articolul următorOrban: „Vom avea un deficit bugetar dintre cele mai mici la nivel european”