Lia Olguța Vasilescu a prezentat ieri un „new entry” în politica social democrată, în persoana unui om care știe foarte bine legile din România: un fost judecător, chiar vicepreședinte al Asociației Magistraților din România. Este vorba despre Dan Ștefan Spânu, care candidează cot la cot cu Olguța Vasilescu: fostul ministru vrea primar la Craiova, iar fostul magistrat vrea consilier local. Dan Spânu a ieșit la pensie din 1 februarie 2019, fiind pe rând președinte al Judecătoriei Craiova, judecător la Tribunalul Dolj și judecător la Curtea de Apel Craiova. Acesta este cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității din Craiova.

„Vicepreședintele Asociației Magistraților din România, judecătorul Dan Ștefan Spînu, s-a alăturat echipei Partidului Social Democrat și candidează pentru funcția de consilier local al municipiului Craiova.
Fost președinte al Judecătoriei Craiova, fost magistrat la Tribunalul Dolj și Curtea de Apel Craiova, cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității din Craiova, Dan Ștefan Spînu își va aduce contributia în administrația publică locală prin vasta experiență profesională juridică.
Ne bucurăm să primim în echipa noastră un om deosebit și recunoscut la nivel național pentru meritele sale atât din mediul academic, cât și din domeniul Justitiei!”, a transmis Lia Olguța Vasilescu.

Articolul precedentPSD Galați și-a finanțat din bani publici televiziunea de casă chiar în timpul „Stării de Urgență”
Articolul următorPonta este supărat pe Orban și Cîțu: „Au mințit pe toată lumea!”