Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a ținut să precizeze, aflat în Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, că MAI are de gând să lucreze în spijinul cetățeanului și, în mod cert, împotriva sistemului infracțional. De asemenea, acesta a mai menționat faptul că orice ofițer de poliție care își va neglija atribuțiile postului va suferi consecințele.

Marcel Vela nu stă la discuții: „Nicio pată pe MAI”

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracționalității – n.red.). Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armamaent. Ieri (joi – n.red.) am primit și bastoanele cu șoc electric”, a spus Marcel Vela, pe Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, unde ar fi avut loc o operațiune de extrădare a doi suspecți de infracțiuni internaționale. Mai pe larg, vorbim despre un hacker și un suspect într-un caz grav de trafic de persoane. Ambii au fost extrădați către Statele Unite ale Americii.

Ministrul a adăugat: „Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice țară, pe orice continent”, a mai spus Marcel Vela.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentOrban: „Vom avea un deficit bugetar dintre cele mai mici la nivel european”
Articolul următorFlorea, primarul învins în instanță de cetățeni
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.