Cazul Caracal scoate la iveală alte detalii șocante. După ce procurorii au început căutările pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu cele două adolescente despre care se bănuiește că Gheorghe Dincă le-ar fi ucis, s-a descoperit o a treia posibilă victimă. Anunțul a fost făcut oficial de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul DIICOT.