Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Mai mulți candidați care au participat la examenul de titularizare s-au plâns de faptul că subiectele au fost mult prea dificile.

Prezenți la concursul național de ocupare a posturilor didactice pentru angajare în învățământ, unii dascăli au declarat că au fost nevoiți să renunțe, imediat după ce au văzut subiectele.

Deși încearcă de mai bine de 10 ani, profesorii nu pot face față examenului de titularizare

Pentru mine a fost greu. Nu am căzut pe subiect, și ca să nu pierd nota de anul trecut m-am retras de una singura. Am ajuns la gradul 1 dar nu trec de pasul asta. Dau examen de 12 ani! Am dat definitivatul, gradul 2, gradul 1 și nu trec de asta”, a spus una dintre candidate, pentru reporterii Observator.

Examenul a început la 9:00 dimineața, iar concurenții au avut la dispoziție 4 ore pentru a rezolva cerințele

Unii au părăsit sala, în timp ce alți concurenți au afirmat că au rezolvat, cu ușurință, toate probele.

Cu toate acestea, cei mai mulți profesori au subliniat că examenul este mult prea greu.

Subiectele au fost ușoare, dar eu am renunțat”, a spus, de exemplu, o femeie care aspiră să fie dascăl. Potrivit sursei citate, femeia a părăsit sala de examen, după ce a văzut ce subiecte au picat.

Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare) s-a desfășurat miercuri, 13 iulie.

Articolul precedentDezastru la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași: Lipsesc analgezice pentru pacienții internați la Terapie Intensivă
Articolul următorMinistrul Mediului: ”România trebuie să reducă poluarea cu plastic, să păstreze biodiversitatea și să atenueze schimbările climatice”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time