Bucureștenii pot avea de acum parte de îngrijiri medicale de top într-un nou spațiu construit și amenajat la cele mai înalte standarde de Primăria Capitalei. Tratamentele se adresează celor cu probleme reumatice, care pot apela cu încredere numărul de telefon 021.317.50.25, pe whatsapp la 0787.312.224 sau secretariat@centru-reumatologie.ro, pentru o programare la Centrul de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia”.

Cine nu a avut măcar o dată dureri de spate? Lucrul prelungit la birou, greutatea sarcinii, a ghiozdanului, tocurile înalte, o mișcare fizică greșită, meteo-dependență sau chiar un accident pot provoca dureri ale coloanei vertebrale sau afecțiuni ale articulațiilor. Centrul de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia”, prin cadrele medicale extraordinare și aparatura modernă, vă vine în ajutor pentru a vă recăpăta sănătatea și energia. Am construit un nou corp de clădire, într-un timp record, pe care l-am și dotat la standarde europene. Să nu aveți probleme de sănătate! Dar, dacă intervine vreo afecțiune sau doriți doar analize și proceduri de prevenție, noi suntem aici!”, promite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Articolul precedentLa Bihor transparența e prioritară, chiar și pentru politicienii cu avere
Articolul următorDeputații au fost de acord cu revizuirea Constituției astfel încât „penalii” să nu mai aibă parte de funcții