Două comune din Prahova au fost împânzite în această dimineață de oameni ai legii, într-un dosar în care se încearcă identificarea mai multor hoți de lemne.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, citat de Agerpres, mai multe persoane vor fi duse la audieri, acestea fiind bănuite că ar fi implicate nu doar în furturi de lemne, ci și în acțiuni de șantaj.

Activitățile demarate astăzi de polițiști sunt efectuate inclusiv cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi de cel al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Prahova efectuează, marţi dimineaţă, cinci percheziţii domiciliare în două comune din judeţ la persoane bănuite de tăiere de arbori, fără drept, furt de material lemnos şi şantaj.

În urma acestor activităţi, nouă persoane vor fi duse la audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, arată sursa citată.

Articolul precedent Fenomen alarmant: România, fruntașa Europei la abandonul școlar
Articolul următorEstimare îngrijorătoare: Producția de grâu a României va fi mai mică față de anul trecut, din cauza secetei