bancomat distrus
Foto: Facebook

Trei polițiști vor fi cercetați după ce au fost implicați într-un incident rutier în urma căruia mașinile de serviciu au fost grav avariate. Autospecialele erau noi și urmau să ajungă Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. Polițiștii care le conduceau nu au avut însă răbdare să stea în coloana de mașini formată pe șosea în Balș, județul Olt, au pornit girofarele însă nu au păstrat distanța regulamentară și au intrat în coliziune.

Astăzi, în jurul orei 13.45, pe raza orașului Balș, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale. Cinci autospeciale au fost ridicate din judetul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice. Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicați în eveniment”, a comunicat IPJ Olt.

Articolul precedentPrimarii din țară îi cer Vioricăi Dăncilă să le rezolve problema falimentului. „Aceste subiecte trebuie puse pe agenda publică și rezolvate, în caz contrar, alternativa rămasă fiind cea de a pune lacătul pe ușile primăriilor”
Articolul următorPolitico.eu: „ Cioloș a câștigat porecla Macron al României”