Încă un scandal „marca Șoșoacă”: „Chiar nu vă e ruşine? Cum vă permiteți?”

Dialogul scos din tiparele bunului simț, dintre Diana Șoșoacă și Gelu Vișan au inclus replici ca: „Sunteţi un mizerabil! Un impostor!”

Diana Șoșoacă (captură video Antena 3)

Un lucru e cert: scandalurile se țin scai de senatoarea independentă Diana Șoșoacă. Nu există emisiune televizată unde aceasta e invitată fără să se lase cu jigniri, ton ridicat și haos căruia moderatorii respectivelor emisiunii sunt rareori capabili să-i pună stop. Astfel, invitată, în cursul serii trecute la una dintre puținele televiziuni care o mai primesc în platou, Diana Șoșoacă și-a dat din nou „arama pe față”, intrând în conflict cu fostul deputat, Gelu Vișan, invitat, la rândul lui, în aceeași emisiune.

Diana Șoșoacă, scandal cu „iz de bătaie”, în direct

Cu toate că poate părea neobișnuit, de data aceasta nu Șoșoacă este cea care a început conflictul, ci colegul său invitat, Gelu Vișan, cel care a ținut să-i amintească senatoarei că, în noua sa calitate de demnitar, are anumite îndatoriri morale față de sănătatea publică și față de cetățean: „Aveţi fix aceeaşi responsabilitate pentru aceeaşi persoană, amic atât cu mine, care s-a prăpădit mergând tot pe mâna dumneavostră. Un actor (n.r.: Bogdan Stanoievici). Ştiţi foarte bine! Din cauza faptului că v-a crezut pe dumnevoastră că nu există COVID şi a murit în spital”, a spus Gelu Vişan, în direct la România TV.

Așa cum era de așteptat, afirmația lui Gelu Vișan a înfuriat-o pe senatoare. „Chiar nu vă e ruşine? Cum vă permiteţi?, i-a spus aceasta fostului deputat, adăugând că niciodată nu i-ar fi sfătuit pe oameni „să nu pună oxigenul”.

„Minți! Le-ai spus că nu-şi pună mască! Nu ţi-e ruşine?”, s-a enervat, la rândul lui, Gelu Vișan.

Și de-aici, potopul! Vizibil încolțită de acuzele lui Vișan, Șoșoacă a scos „mitraliera de cuvinte” din desagă și i-a aplicat acestuia „lovitura de grație” : „Sunteţi un mizerabil! Un impostor!”

Diana Șoșoacă amenință Senatul cu CEDO

Nici Gelu Vișan nu s-a lăsat, însă mai prejos, declarând: „Mizerabilă eşti tu! (…) Aveţi oameni pe conştiinţă. Trebuie să vă spună cineva să vă potoliţi odată! (…) Au ieşit oameni din spital şi au murit că au auzit-o pe Şoşoacă la televizor că nu există COVID”.

„Bogdan (n.r. Stanoevici) nu a vrut să spună nimănui că s-a îmbolnăvit. A ţinut o răceală pe picioare timp de două săptămâni în campanie electorală”

„A făcut pneumonie şi într-un final a fost dus de un prieten comun la spitalul Pantelimon. La spitalul Pantelimon a stat vreo patru săptămână până într-un final când a fost pus pe aparate şi ulterior am fost rugată să intervin să fie mutat de la Pantelimon unde mi s-a comunicat că nu mai au ce să-i facă. Cu insisteţele mele, l-au mutat la Fundeni.La Fundeni, ştiţi că s-a putut ce s-a putut face. A fost dr. Nicolescu care a încercat să-i aplice un tratament. A vrut să-l ducă şi pe Bogdan la Viena, însă familia nu a fost de acord. Este o alegere a familiei şi a lui de a sta bolnav cât a considerat el”, a explicat Şoşoacă, potrivit sursei citate anterior.

Articolul precedentOrban inventează termeni: PNRR – Planul Național de Reziliență și RECUPERARE
Articolul următorConsiliul local Ploiești a decis: contractele cu ROSAL vor fi reziliate!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.