Orban inventează termeni: PNRR – Planul Național de Reziliență și RECUPERARE

Boc și Tișe, marii absenți ai conferinței de presă de la sediul PNL Cluj, de astăzi

Foto: Facebook

Cu toate că Ludovic Orban este fost premier, iar acum continuă să fie liderul celui mai mare partid parte din coaliția de guvernare, se pare că acesta habar nu are ce înseamnă „PNRR”, proiectul de suflet al coaliției din care face parte, cu toate că, cel mai probabil, desfășurarea inițialelor planului i-a trecut pe la urechi lui Orban nu numai o singură dată, în ultima perioadă, dat fiind faptul că PNRR s-a aflat în lumina reflectoarelor, atât românești, cât și europene.

Ludovic Orban, astăzi, la Cluj-Napoca: „Trebuie să știți că este inclusă o finanțare importantă în Planul Național de Reziliență și Recuperare pentru planul metroului”

Vorbind, în general, vorbe, Ludovic Orban a menționat că ar fi discutat „în toate întâlnirile de proiecte importante pentru Cluj”, adăugând că esențial ar fi un proiect care să le ofere, la un moment dat, clujenilor oportunitatea de a se deplasa prin oraș cu metroul. Firește, n-a durat mult până când liderul PNL să scape „porumbelul”: Trebuie să știți că este inclusă o finanțare importantă în Planul Național de Reziliență și Recuperare pentru planul metroului. De asemenea, am discutat și de alte proiecte importante. Tot pe planul Național de Reziliență și Recuperare o să fie un proiect extrem de important: modernizarea transportului de cală ferată”, a spus Ludovic Orban, astăzi, la Cluj-Napoca.

Boc și Tișe, marii absenți ai conferinței de presă

Astfel, Ludovic Orban, s-a prezentat astăzi alături de ministrul de Interne, Lucian Bode, dar și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, împreună susținând o conferință de presă la sediul PNL din Cluj-Napoca. Din partea partidului a mai participat liberalul Daniel Buda, șeful PNL pe județ. Cu toate astea, marii absenți ai acestei conferințe au fost chiar primarul Clujului, Emil Boc și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ambii membri ai PNL.

Ședință de Guvern la „ceas de seară”

Articolul precedent„Maratonul rapelului”, la Timișoara
Articolul următorÎncă un scandal „marca Șoșoacă”: „Chiar nu vă e ruşine? Cum vă permiteți?”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.