Cătălin Drulă (PressAlert)

Alegerile din 2024 sunt încă departe, însă partidele și principalii politicieni de pe scenă fac deja scenarii în legătură cu posibilii candidați câștigători.

Nici președintele interimar al USR nu scapă din vedere anumite calcule, care până în acest moment l-ar creiona ca principalul candidat la prezidențiale.

Din ce a explicat Cătălin Drulă aseară, deși are în vedere o posibilă candidatură în 2024, alegerea candidatului la acel moment va fi făcută, cum altfel, de partid. De altfel, această „placă” este înaintată de mai toți președinții formațiunilor politice, deși pare a se urma „cu sfințenie” cutuma ca liderii să fie automat și potențiali prezidențiabili.

Sunt evident un potențial candidat la prezidenţiale. În primul rând, aş vrea să găsim formula cea mai bună pentru întreaga serie de alegeri.

O să avem un tandem preşedinte-premier. Mie ca profil mi se potriveşte mai mult o funcţie executivă, aşa m-am văzut întotdeauna. (…)

Când mă uit în jur la cine sunt potenţialii candidaţi, prind curaj”, a spus liderul USR, citat de Știri pe Surse.


Când despre alegerile europarlamentare, care deschid „runda” în 2024, Drulă a fost sincer și a punctat că, fără a anticipa, „nu cred că există un mare potenţial pentru USR în 2024, pentru că cu cât trece timpul se cristalizează opţiunile. Opţiunile sunt blocul FSN, sistemul, blocul mamut, pe partea cealaltă opţiunea extremistă şi există o singură opţiune modernizatoare, liberală şi acolo este USR şi muncim să construim întreaga garnitură de candidaturi pentru 2024, mergem şi vorbim din uşă în uşă”.

Articolul precedentMedic de familie în Dolj, acuzat de fapte de corupție în legătură cu vaccinări fictive
Articolul următorParfumuri contrafăcute, vândute pe un site de profil; polițiștii au ridicat produse de sute de mii de lei