Sursa foto: Aktual24

Luni, 14 februarie, liderul AUR George Simion  și senatoarea independentă Diana Șoșoacă au fost protagoniștii unui nou scandal în Parlament.

După ce Simion a început din nou cu filmările sale pe Facebook, mai mulți deputați USR au afirmat că se simt hărțuiți și au cerut aplicarea de urgență a regulamentului adoptat săptămâna trecută, chiar dacă au atacat la CCR modificările.

În plenul Camerei Deputaților, George Simion a anunțat că va continua să facă live-uri până când se va pronunța Curtea Constituțională cu privire la modificările Regulamentului.

Simion: „Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”

„Tocmai mi-aţi interzis să fac live-uri pe Facebook de aici, de la tribuna Parlamentului şi vreau respectuos să vă spun că, până se va pronunţa Curtea Constituţională, voi continua să fac live-uri pe Facebook şi sper să nu mă sancţionaţi foarte grav. Mai cu milă, mai cu milă, pentru că ai noştri colegi de la PNL tocmai au propus sancţionarea mea. Hai să vedem ei cum vor fi sancţionaţi! Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”, a spus George Simion.

În replică, vicepreședintele Camerei Deputaților Daniel Suciu i-a spus că de Ziua Îndrăgostiților se aștepta la alte vorbe din partea liderului AUR care să marcheze „această relație de iubire”, precizând că după-masă, parlamentarii se vor comparta „puțin mai romantici.”

Totodată, liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, i-a amintit lui Simion că live-urile nu sunt interzise, dar se fac din zona grupului parlamentar pe care îl reprezintă.

„Iar în privinţa celorlalte aspecte pe care le-a semnalat domnul lider de grup, îi reamintesc că hotărârile Camerei Deputaţilor intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial. Modificarea Regulamentului este publicată în Monitorul Oficial, deci este în vigoare”, a declarat Andronache, potrivit Digi24.

Scandal a fost și în Senatul României, unde Diana Șoșoacă s-a certat cu Alina Gorghiu, președinta de ședință. Aceasta a decis să nu îi mai ofere cuvântul, moment în care Șoșoacă a început să o atace pe liberală. În replică, Gorghiu i-a cerut senatoarei să „nu mai facă circ” și să își pună masca de protecție.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, ministrul Energiei Virgil Popescu a fost agresat de liderul AUR, George Simion, în timp ce vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa.

George Simion a anunțat că AUR va organiza un congres extraordinar anul acesta

Articolul precedentRăzboi total între CJ Hunedoara și Supercom pe provizionul pentru închiderea „deponeului”. Banii sunt incluși în tarif, dar „combatanții” se încurcă în calcule
Articolul următorMinistrul Vîlceanu, nemulțumit de absorția fondurilor europene de la Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.