Foto: georgesimion.ro
Foto: georgesimion.ro

În cursul zilei de luni, 13 decembrie, liderul deputaților USR a declarat că George Simion alege acțiuni care nu fac rău doar politicienilor, ci întregii societăți.

Mai mult, Moșteanu a precizat că Simion face foarte mult rău societății pentru că folosește un discurs al urii și un discurs al discriminării.

Ionuț Moșteanu, despre George Simion: ”Eu, personal, am o soție frumoasă, o familie frumoasă, doi copii. Pe dânsul îl văd în poze numai cu bărbați”

Din păcate, George Simion face în continuare aceste lucruri ce fac foarte mult rău societății, nu politicienilor. Noi suntem politicieni, am fost obișnuiți să fim jigniți de unii și de alții. Din păcate, asta este realitatea. Însă, Simion face foarte mult rău societății pentru că folosește un discurs al urii, un discurs al discriminării în societate. Și acest lucru este regretabil, din punctul meu de vedere. Cât despre ce a spus acolo George Simion, nu știu ce să zic. Eu, personal, am o soție frumoasă, o familie frumoasă, doi copii. Pe dânsul îl văd în poze numai cu bărbați. Dânsul trebuie să explice”, a spus liderul deputaților USR.

Copreședintele AUR a fost ignorat de gălățeni, fapt pentru care a ales un limbaj denigrant și trivial

Afirmația lui Moșteanu vine în contextul vizitei lui Simion în Galați, în ziua de sâmbătă, 11 decembrie.

Cu această ocazie, liderul AUR a ținut să le transmită celor cu care s-a întâlnit pe stradă, în cartierul Dunărea, să nu voteze cu USR pentru că în acest partid ”sunt poponari”.

În imaginile video, George Simion îi salută pe tineri, dar ține să le sugereze următoarele: ”Să nu votați cu USR-ul că sunt poponarii ăia”.

Inițial, filmarea live a fost ștearsă de pe pagina de Facebook a AUR Galați, dar un gălățean a apucat să preia imaginile.

Articolul precedentUSR, apel către Nicolae Ciucă: „Daţi OUG pentru prorogarea pensiilor aleşilor locali”
Articolul următorDosar pentru ucidere din culpă în cazul unui copil mușcat mortal de un câine comunitar
Jurnalist full-time / Pesimist part-time