Cristian Popescu Piedone (captură video)

Cunoscut pentru munca de teren și vizitele neașteptate pe care le face, Cristian Popescu Piedone a decis să scoată, din nou, „biroul la aer”, pentru a aduce „zâmbet unor suflete cu viață gri”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul de la Sectorul 5 a precizat că va ajuta pe oricine ar avea nevoie de un loc de muncă. „Cine dorește de lucru, în funcție de specializare, să mă caute și îi găsesc!”, scrie Piedone pe Facebook.

Mai mult decât atât, primarul, împreună cu echipa primăriei, a reușit să doneze trei metri cubi de lemne „celor care n-au bănuți pentru ele”. „Am toată admirația și respectul. Are o inimă mare și are grijă de oamenii nevoiași”, a spus femeia care a primit lemnele.

Piedone: „Fraților negativiști, dați-le o mână de ajutor celor mai puțin norocoși”

Totodată, edilul Sectorului 5 a transmis un mesaj persoanelor care îl critică pentru lucrurile pe care le face pentru comunitate. El le-a amintit „fraților negativiști” să renunțe la „canapea” și să își arate „partea milostivă”. În mesajul postat, Piedone a precizat că primăria nu are case sociale, dar se va implica pentru a rezolva toate problemele grave cu care cetățenii se confruntă.

„Ce apare, când apare… rezolvăm cazuri sociale grave, ajutăm mame singure, sprijinim persoane cu handicap și tineri crescuți în orfelinat!Pentru ei… mă zbat până în pânzele albe!”, a mai precizat Piedone pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone este cunoscut pentru apropierea față de nevoile oamenilor din Sectorul 5. În urmă cu o săptămână, edilul a decis să-și scoată pentru prima dată biroul „la aer”. El a amintit atunci funcționarilor din primărie că trebuie să lucreze în folosul cetățeanului, „nicidecum în defavoarea lui”.

Primarul Sectorului 5 a reușit să aducă lumină pentru 90 de familii

În urmă cu trei zile, Cristian Popescu Piedone a reușit să aducă „lumină” pentru locatarii blocului de pe strada Nicolae Drăgan. El le-a oferit un generator ca să poată avea căldură și lumină. Mai mult decât atât, Piedone le-a dat asigurări celor 90 de familii că îi va sprijini pentru rezolvarea problemelor, iar carburantul generatorului de 100 de litri va fi adus de edil.

„Va rămâne acolo, la bloc, permanent! Și îi vom asigura asistență și carburant, desigur! Iar NOI, administrația Sectorului 5, rămânem lângă acești oameni, până când li se va face dreptate!Va fi bine! Pentru că trebuie să fie bine!Cu stimă, primarul Piedone”, a transmis într-o postare pe Facebook, în urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone: „Dacă primarul dispune rezolvare urgentă… se rezolvă!”

Articolul precedentOMS critică țările unde este administrată doza booster
Articolul următorUn preot-medic din Cluj vrea să deschidă un centru de îngrijiri paliative pediatrice
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.