Probabil fără nicio legătură cu atragerea de simpatii în campania electorală pentru alegerile parlamentare, președintele PMP face o dezvăluire „șoc”: nici el și nici partidul pe care îl conduce nu a acceptat de 4 ani încoace să se împrietenească cu PSD. Eugen Tomac scrie azi pe Facebook că doi președinți ai PSD l-au invitat să „facă bine” împreună, însă asigură că nu a avut ce discuta cu ei. Mai mult, Tomac arată că PMP este singurul partid care nu a bătut palma cu social democrații, dând exemplu inclusiv USR pentru înțelegeri oculte, cu referire la zvonul că USR și PSD s-ar fi susținut reciproc în procesul numirii social-democratului Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ, dat fiind că președinte al Secției de evidență oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ, a fost numit senatorul USR George Edward Dîrcă.

Știre importantă din Parlament. Singurul partid care nu a făcut, timp de 4 ani în Parlament, nicio înțelegere cu PSD este PMP.

Noi nu am avut niciodată nicio negociere cu PSD pentru nicio funcție. M-a invitat Liviu Dragnea odată la discuții și l-am refuzat. M-a invitat Ciolacu să facem majorități pentru funcții și l-am refuzat. Alții nu au rezistat și au mușcat din mărul otrăvit. Dîrcă este doar un caz, însă lista e lungă”, dezvăluie Eugen Tomac.

Articolul precedentPrimarul PSD din Fălticeni, Cătălin Coman, face afaceri imobiliare de zeci de mii de euro, dar este beneficiarul unei locuințe sociale de la Primărie
Articolul următorLui Codrin Ștefănescu îi place în penitenciar, la vorbitor. Are și un mesaj de la Liviu Dragnea