Marcel Ciolacu este o sursă inepuizabilă de termeni noi și „alinturi” la adresa președintelui statului și a primei mâini din Guvernul Orban. Iar fiecare ieșire publică a lui Klaus Iohannis pare să îi alimenteze președintelui PSD fel și fel de teoriii. Chiar dacă la începutul pandemiei Ciolacu părea ușor neîncrezător în coronavirus, de ceva vreme discursul s-a schimbat și, plecând de la ideea că cei aflați la conducere ascund sub preș o realitate mult mai gravă, este convins și totodată vrea să convingă că singura soluție spre cifre adevărate este înlăturarea liberalilor.

Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile… pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință! Doar Iohannis continuă să repete ca o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă!

Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteți, domnule Iohannis? Sau să-l întrebați de ce românii continuă să se testeze la #privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie?!

Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi – când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa…”, opinează Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentLui Codrin Ștefănescu îi place în penitenciar, la vorbitor. Are și un mesaj de la Liviu Dragnea
Articolul următorGuvernul vrea să înființeze Directoratul Național de Securitate Cibernetică