codul administrativ

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a declarat că experții din cadrul Cabinetului au în vedere înființarea unei noi instituții cu numele de Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Scopul acestei intituții ar urma să fie reprezentat de protecția împotriva atacurilor cibernetice. De asemenea, potrivit acestuia, se vor crea locuri de muncă, astfel că exodul specialiștilor va putea fi încetinit.

Antonel Tănase: „Prin noul Directorat se vor putea crea nuclee de excelență”

„România are nevoie de o nouă abordare matură, fermă în tot ceea ce înseamnă zona civilă a securității cibernetice…. Noul directorat va crea cadrul adecvat de lucru pentru specialiștii români în domeniul securității cibernetice şi va avea o grilă de salarizare competitivă, generând o dezvoltare sustenabilă a acestui domeniu la nivel național cu efecte benefice și imediate în econmia națională. Prin noul Directorat se vor putea crea nuclee de excelență ce vor contribui la stoparea hemoragiei de creiere și la menținerea în țară a forței de muncă înalt calificate care în prezent migrează peste hotare”, a declarat, pe Facebook, Antonel Tănase.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCiolacu îl vede pe Iohannis ca fiind o „flașnetă electorală”
Articolul următorTătaru: „Internările în Terapie Intensivă sunt cumulul cazurilor din ultimele două săptămâni”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.