Florin Roman îl acuză pe Ludovic Orban că ar fi trădat PNL pentru USR

Cu toate astea, liberalul nu pare să se hotărască pe cine a susținut mai mult Ludovic Orban: pe cei de la USR sau pe cei de la PNL

Sursa Foto: Facebook

Deputatul liberal, Florin Roman, a vorbit, în sfârșit, public despre Ludovic Orban, fostul său șef. „Am refuzat până azi să-i răspund public lui Ludovic Orban, la atacurile neîncetate de câteva luni la adresa PNL, a premierului PNL, a preşedintelui României şi a liderilor PNL. Nu o să-i răspund nici azi, pentru că, la cât rău a făcut în ultima perioadă PNL, nici nu merită. Nici el, nici argaţii lui!”, a declarat Roman, recent.

Mesajul lui Florin Roman pentru „liberalii adevărați, care iubesc partidul”

„O să transmit însă liberalilor adevăraţi care iubesc partidul, nu celor care sunt loiali unui om, câteva gânduri, pentru ca altfel, doar vocea ultimului mohican al unei generaţii politice eşuate se va auzi. Am lucrat cot la cot cu Ludovic Orban. La greu! Că la bine s-a înconjurat de ţuţeri, cum îi place să spună. Are meritul de a se ştii folosi de oameni”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Acesta a mai spus, de asemenea, că Ludovic Orban ar fi ajuns premier cu ajutorul voturilor PSD, așadar, de atunci încoace nu i-ar fi criticat niciodată pe social democrați, în semn de mulțumire pentru aceștia. Ba mai mult, în loc să-i critice pe cei din PSD, Orban și-ar fi concentrat nemulțumirile către liberali, insinuează Florin Roman.

Trădare în favoarea USR

Și pentru că, în mod clar, lui Florin Roman pare să nu-i fie foarte clară atitudinea lui Ludovic Orban, mai bagă o fisă, spunând că „Ne-a trădat în favoarea USR, la negocierea portofoliilor, cedând totul doar pentru ca el să fie preşedintele Camerei Deputatilor! Azi a demisionat! Zice el, ca din onoare! Fals! A renunţat la ceva ce nu mai avea din momentul in care a pierdut preşedinţia PNL într-un congres cu 5000 de oameni, pe care el şi l-a dorit!”, a mai spus acesta.

Citește și: Năsui arată cum se fac angajările la stat, pe „ochi frumoși”

Articolul precedentAngajată a DSP Neamț, reținută pentru trafic de influență: a primit 3.300 de euro pentru a aranja un concurs la spital
Articolul următorÎntâlnirea dintre Cioloș și liderii PNL și UDMR, fără rezultat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.