Foto: Facebook

Liderul deputaților liberali Florin Roman s-a luat astăzi „la harță” cu deputatul USR Claudiu Năsui, adresându-i acestuia cuvinte jignitoare. Răfuiala inițială ar fi început de la faptul că Năsui ar fi declarat inițial că liberalii își doresc să acorde privilegii unei categorii de bugetari deja privilegiate.

Florin Roman, în Parlament: „Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR

„Cei care controleaza trebuie să aibă salarii mari dacă nu vrem corupție. Sau vreți (corupție)? Aveti o teorie bolsevica, imi pare rau sa va spun, aveti o teorie socialista, stangista. Faceti asta doar din disperare pentru ca la ultmele alegeri procentul dvs e la limita pentru intrarea in Parlament ca alianta. Dle Nasui, lasati populismul deoparte. Nu mai faceti ipocrizie si populism de doi bani. Imi pare rau ca am crezut ca aveti caracter, dar nu aveti, dle Nasui (…) Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR. Discursurile lui Troțki sunt la indigo. Tovarasul Nasui nun intelege si crede ca sunt privilegii. Am crezut ca sunteti un om pregatit. Sunteti praf si pulbere”, a declarat Florin Roman, în plenul reunit al Camerei Deputaților, astăzi.

Pe de altă parte, nici USR nu se lasă mai prejos și afirmă, într-un comunicat de presă, că liberalii s-ar strădui să creeze pe ascuns, noi și noi privilegii membrilor Consiliului de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară, de vreme ce aceștia au deja salarii imense, de peste 10.000 euro pe lună.

„Deputatul USR Claudiu Năsui denunţă încă o încercare a PNL de a crea, pe ascuns, noi privilegii pentru membrii Consiliului de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară, membri care au deja salarii de peste 10.000 de euro pe lună. Graţie unui proiect semnat de liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, aceştia ar urma să beneficieze şi de decontarea cheltuielilor cu locuinţa de serviciu, cazarea, diurna şi transportul, atâta timp cât nu au domiciliul în Bucureşti”, se arată într-un comunicat al USR.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPSD își pregătește aleșii pentru ce va urma în pandemie: „Vom veni cu soluții”
Articolul următorE oficial: șef al Cancelariei pe vremea fostului premier Ponta, votat la conducerea ANCOM
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.