PSD anunță că azi, conducerea formațiunii și-a propus să îi întâlnească în mediul virtual pe toți membrii care au câștigat mandate de președinți de Consilii Județene și primarii de municipii și orașe. În cadrul acestei întâlniri online, PSD asigură că vor fi discutate doar lucruri serioase, plecând de la faptul că în tot mai multe localități din țară sunt impuse restricții de către „guvernul liberal”. Într-un comunicat de presă, formațiunea politică arată că atât președintele cât și guvernul au „pierdut controlul asupra pandemiei” și că doar PSD are cele mai bune soluții.

Este evident că Guvernul Iohannis-Orban a pierdut total controlul asupra pandemiei și a înlocuit soluțiile pentru oameni cu restricțiile și haosul. Carantinarea unor orașe, care pare inevitabilă după regulile impuse de guvernanți, este o soluție dezastruoasă. Va produce mii de falimente și va lăsa pe drumuri sute de mii de oameni chiar în apropierea iernii.

Peneliștii nu se gândesc la siguranța locurilor de muncă și la nivelul de trai al cetățenilor, ci doar la organizarea alegerilor, indiferent de costuri.

PSD este singurul partid care se gândește la siguranța oamenilor și a economiei. Vom veni tot timpul în fața românilor cu soluții pentru ca firmele locale să nu fie obligate să-și închidă porțile, pentru ca oamenii să-și poată duce în continuare copiii la școală și pentru ca toți românii să aibă acces la medicamente și la servicii de sănătate.

Acestea sunt prioritățile reale ale țării și nu jocurile politice de-a alianțele și alegerile”, avertizează PSD.

Articolul precedentMario Iorgulescu, beizadeaua obraznică care a omorât un om, își dorește ca viața să revină la normal
Articolul următorRăfuială în Parlament: Florin Roman îl acuză pe Claudiu Năsui de „bolșevism”