Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost astăzi din nou în teren, îîn urma sesizărilor primite de la cetățeni.

De această dată, Piedone a discutat cu bucureștenii din Dumbrava Nouă, unde oamenii se arătau nemulțumiți de stadiul lucrărilor de reabilitare.

Sincer, ca de obicei, edilul a recunoscut că oamenii au dreptate să fie nemulțumiți, însă a încercat și să le explice de ce anumite lucrări au fost sistate, iar altele întârzie.

Am fost în zona Dumbrava Nouă!
M-am întâlnit și am discutat cu o parte dintre cetățenii nemulțumiți de lipsurile pe care le simt!
Au dreptate!

Prezentul din Dumbrava Nouă este așa cum mi l-au descris în sesizări, exact cum îl știe toată comunitatea domiciliată în zonă!
Mi-am luat castane… pentru toți mincinoșii trecuți prin administrația primăriei!
Nu-i bai…Sunt învățat să îndur!

Am spus de la începutul mandatului că trebuie să fac imposibilul… posibil! Și-l voi face!
Știu că sunt multe de făcut! Le-aș face ieri pe toate, să fie bucurie generală în sector! Dar fără să le iau pe fiecare-n parte… n-am cum! Ar însemna să am buget cât pentru toți anii trecuți fără nicio investiție! Și… n-am acel buget!

Pot face Sectorul 5 ca în visul tuturor celor care doresc normalitate! Dar… trebuie răbdare! Cu răbdare și cu chibzuință și cu planuri bune, FACEM TOT CEEA CE TREBUIE! Dacă luptăm împreună pentru aceleași scopuri, NIMENI NU NE VA PUTEA OPRI SĂ REUȘIM!
Acum… zic că FACEM!
”, a transmis primarul Piedone.

Totodată, edilul Sectorului 5 a arătat că nu poate fi făcut vinovat „pentru ce nu s-a făcut vreme de 33 de ani”, însă a subliniat că „pentru ce s-a început greșit și prea scump, cât am lipsit nevinovat, tot eu pare-se că sunt țapul ispășitor! Așa aud, așa înțeleg că se vorbește pe alocuri…”. Promisiunea acestuia a fost însă că va fi în continuare în comunitate și va munci cât poate: „Nu fac politică și nu am aspirații la vreo altă primărie! Mă cunoașteți, îmi știți trecutul, îmi știți povestea de viață, știți ce pot face! Acum… dumneavoastră decideți dacă aveți încredere și răbdare cu mine!”.

Articolul precedentSalariul minim pe economie crește de luna viitoare
Articolul următorPurtătorul de cuvânt al PSD, despre candidați comuni cu PNL în alegeri: „Niciodată să nu spui niciodată în politică”