Piedone, îmbrățișat de copiii din școală, în prima zi a noului an școlar

„Prin ei... România are viitor bun!!! Să credeți mereu în ei! Să nu-i împiedicați niciodată să zboare,să viseze, să judece, să aleagă!!!! Să-i ajutați să izbândească!!! Dar... să trecem la ADOLESCENȚI!Să trecem la... VIITORUL DE MÂINE!!!Hmm...Domnișoarelor, doamnelor, domnilor... adolescenții din familia noastră sunt”, a scris Piedone, pe Facebook

Captură video

Astăzi, în prima zi de școală, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a aflat, unde altundeva dacă nu la școală, printre cei mici? De altfel, este bine cunoscut faptul că primarul Piedone prețuiește copiii mai mult decât orice, considerându-i pe aceștia viitorul nostru, al tuturor – cu alte cuvinte, cei care vor duce mai departe moșternirea adulților de astăzi. „Sunt parte dintr-o poveste cu viitor bun! GARANTEZ!”, a scris primarul, adăugând: „I-am privit! I-am privit și, SINCER, sunt FERICIT!SIMT CĂ PRIN EI, ȚARA ACEASTA ARE UN MARE, MARE VIITOR!”.

Cristian Popescu Piedone: „Tricolor, imn, viitor! Astăzi am avut onoarea să fiu printre cei mai buni!Astăzi… Piedone, bătrân, s-a întâlnit cu bobocii! Și… a fost fericit! Pe câțiva dintre ei i-am ținut de mânuțe! Am vorbit despre desene și despre… doamna”

Potrivit relatărilor edilului Piedone, ziua de astăzi a fost una de neuitat, întrucât acesta a avut ocazia să interacționeze cu cei mici, asistând la jocuri și desene, alături de aceștia și de „doamna”. Ba mai mult, la un moment dat, Piedone a fost îmbrățișat de un elev. „Să fii cuminte, tati!”, i-a spus primarul băiețelului.

Primarul Cristian Popescu Piedone a transmis, de asemenea, inclusiv un mesaj pentru toți copiii din Sectorul 5: „AVEȚI MEREU DESCHISĂ UȘA PRIMĂRIEI ȘI A PRIMARULUI PIEDONE! Arătați carnetul de elev și… veniți, oricând, să vorbim! Vă iubesc și vă stimez! Să aveți un an școlar perfect, fix ca-n visurile voastre toate!Să fiți puternici, demni și iubitori! Si… dacă finalul poveștii noastre de astăzi este cu primul ministru al României în peisaj… este TOCMAI pentru că ne ajută să facem imposibilul… posibil!În administrația locală nu este loc de politică, dragii mei! Aici… este despre oameni! Și despre investiții! Iar Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021! Cu dragoste și respect, primarul Piedone!”, a scris Piedone, pe Facebook.

Mai mult, edilul a promis că va acorda școlilor tot suportul necesar pentru ca procesul de învățare să se deruleze așa cum trebuie. Nu înainte de a merge prin sălile de clasă, laboratoare și cabinete medicale școlare, pentru a experimenta „pe pielea lui” ce înseamnă să te afli, zi de zi, în școală, astfel reușind să înțeleagă mai ușor care sunt necesitățile reale ale școlilor din Sectorul 5.

Citește și: Primarul Piedone aduce normalitatea în Sectorul 5

Articolul precedentOrban ațâță primarii împotriva lui Cîțu: „Îmi pare rău că oameni cu care sunt în partid de zeci de ani nu sunt aici”
Articolul următorUSR PLUS l-ar vrea premier pe Bolojan