Digi 24

Senatoarea Diana Șoșoacă se alătură multor persoane publice interesate de incidentul de acum 20 de ani, când premierul Florin Cîțu a fost închis pentru două zile ca urmare a conducerii sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De altfel, aceasta a precizat la Realitatea PLUS cine se află în spatele acestei dezvăluiri care ar putea să îi încheie cariera politică lui Florin Cîțu, nimeni altul decât Nicolae Ciucă de la MApN.

„Dacă era așa o bagatelă, de ce oare nu a trecut-o în niciuna dintre declarațiile sale. Din câte am discutat cu niște colegi, nu există, în privința acestei infracțiuni, instituția asta a iertării pe care o avem noi. Nu există reabilitare pentru această infracțiune. Ceea ce înseamnă că această faptă încă există în cazier. De ce nu a declarat? Având în vedere ceea ce a făcut, îmi dau seama de unde are acele halucinații, de când ne spunea ce bine o duc românii. Nu cred că e vorba doar de alcool, cred că este vorba și de altceva”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul emisiunii de la Realitatea PLUS.  

Cîțu avea susținerea lui Ciucă, cel suspectat că l-a „turnat”

Totodată acesta îl consideră „vinovat” pentru apariția în spațiul public al informației recunoscute, de altfel de Cîțu, chiar pe Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, cel care se afla în stânga sa la anunțul oficial cu privire la candidatura pentru șefia PNL, în niciun caz Orban, așa cum mulți s-au grăbit să creadă.  

Florin Cîțu, înconjurat de susținători, la anunțarea intrării în cursa pentru șefia PNL (Captură video)

„Nu cred că i-a facut-o Orban. Cred că știa foarte bine tot despre el, căci Orban l-a ajutat în ascensiunea sa politică. Cred că tot acest scandal vine de la domnul Ciucă. În luptele de acaparare a Pieței Victoria există niște așa-ziși revolutionari care solucită ca în locul dlui Cîțu să fie pus dl Ciucă. De vreo săptămână se întâmplă acest lucru. Există un mare scandal în Piața Victoriei, sunt vreo trei grupări, dintre care una, care e cea mai incisivă, îl vrea pe Ciucă premier. O să vedeți peste o săptămănă despre ce este vorba”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Cîțu, cu „tunurile” pe el. I se cere demisia de către partenerii de coaliție

Articolul precedentRecunoștința localnicilor: plăcinte și porumb fiert pentru pompierii români din Grecia
Articolul următorCodrin Ștefănescu – revoluționar selectiv: a vrut libertate, dar nu pentru toată lumea