21 de copii, în pericol! Autocarul în care se aflau a luat foc

Incendiul ar fi fost produs de un scurtcircuit

Foto: preluare G4Media.ro

Un autocar care avea 21 de copii la bord a luat foc, în cursul acestei dimineți. Autocarul se deplasa pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu, din județul Botoșani. Informațiile au fost puse la dispoziție de Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani, citată de G4Media.

Cei 21 de copii sunt în siguranță: nimeni nu a fost rănit

Din fericire, cei 21 de copii aflați în autocarul care a luat foc, astăzi, în județul Botoșani, sunt în siguranță în acest moment, fiindcă au fost evacuați în timp util din autovehicul, astfel că nu există, din fericire, victime.

Observând că iese fum din motor, conducătorul autocarului a sunat la numărul de urgență 112, pentru a cere ajutorul pompierilor. Între timp, bărbatul a făcut tot posibilul pentru a preveni extinderea incendiului și a folosit mai multe stingătoare.

La scurt timp, un echipaj ISU Botoșani s-a deplasat la fața locului.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. Până la sosirea pompierilor, şoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare. Incendiul a fost stins în limitele găsite”, a mai spus Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Botoșani.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt ISU Botoșani, s-au înregistrat pagube materiale, astfel că, în urma incendiului, au ars o serie de componente ale motorului.

Cu toate că nu există încă o certitudine în acest sens, se bănuiește că incendiul ar fi fost produs de un scurtcircuit.

Citește și: Raluca Turcan anunță angajări în casele de pensii: „Va reduce numărul de procese, va proteja banii publici și va garanta românilor corectitudine”

Articolul precedentMacron vrea să păstreze restricțiile doar pentru francezii nevaccinați
Articolul următorViitorul Europei, în dezbatere la Palatul Cotroceni
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.