statul paralel ministri interimari

Membrii PSD s-au întâlnit din nou astăzi în număr mare la ședința Comitetului Executiv, în cadrul căreia au decis definitiv când va fi organizat congresul. Acest punct nu a fost însă singurul dezbătut în CEx, după cum a explicat premierul Viorica Dăncilă, cea care deține interimar și conducerea partidului.

Am stabilit patru grupuri de lucru pentru updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru platforma politică, un grup de lucru pentru organizarea Congresului în data de 29 iunie. Am stabilit calendarul de activităţi pentru organizarea conferinţelor judeţene şi, de asemenea, un grup de lucru pentru modificarea statutului, care deja a lucrat şi care a venit cu propuneri la CEx.

S-a discutat şi despre sondajele de opinie privind candidatura la prezidenţiale, pentru cum vom acţiona în perioada următoare. A fost un CEx în care fiecare coleg a avut posibilitatea să îşi spună propria opinie, pentru că aşa e în democraţie”, a spus Viorica Dăncilă.

În timpul CEx au apărut informații că Șerban Nicolae și-a arătat dorința de a candida la președinție, iar premierul a confirmat aceste zvonuri. „Fiecare coleg îşi va exprima dorinţa, vom face sondaje, şi cel mai bine plasat în sondaje şi care va avea votul… fiecare coleg care va dori o candidatură, va fi inclus în sondaj”a mai spus Viorica Dăncilă.

Articolul precedentUn director de la Nuclearelectrica, judecat după un examen trucat
Articolul următorIlie Năstase spune adio politicii: „E timpul să mă retrag definitiv”