Sursa foto: Facebook/ Vlad Popescu Piedone

Nici nu s-a uscat cerneala pe sentința dată de judecătorii Curții de Apel București în dosarul Colectiv, și deja lupta pe scaunul de primar al Sectorului 5 a început.

Dispariția bruscă a lui Cristian Popescu Piedone din politica românească a dat speranțe partidelor de a prelua puterea în cel mai bine gestionat sector din București, dar toată atenția este îndreptată spre fiul edilului Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, senator PPUSL, ales pe listele PSD. 

Deși parlamentarul nu a anunțat oficial intenția de a candida pentru postul de primar lăsat vacant de tatăl său, au început primele atacuri la adresa sa, tocmai din partea aliaților social-democrați. Probabil că aceștia se tem, că Vlad Popescu ar putea beneficia de simpatia pe care tatăl său o are în fața alegătorilor din Sectorul 5 și că ar deveni un candidat redutabil, imposibil de învins. 

Doar așa se poate explica declarațiile lui Robert Cazanciuc, senator PSD, care nu știa prea multe despre statutul politic al lui Vlad Popescu PiedoneSenatorul Cazanciuc a declarat despre anunțul lui Cristian Piedone, că fiul său, deputatul Vlad Popescu, va candida la Primăria Sectorului 5,  că ”poate moșteni de la tată bune obiceiuri, educație” și că „nu ar vrea să transferăm către copii o formă de vinovăție a tatălui”.

”Știu că este într-o organizație, nu știu unde, faptul că a ales să fie social-democrat este opțiunea fiului. Nu știu dacă au facut o alianță, nu cred că au candidat pe liste altele decât PSD. Asta nu înseamnă că va fi susținut de PSD pentru a candida la primărie, organizația de București va decide cine e cel mai bun candidat”, a mai spus Cazanciuc.

Articolul precedentVladimir Putin: Occidentul suferă mai mult decât Rusia din cauza sancțiunilor impuse Moscovei
Articolul următorVasile Dîncu: Trăim cu toţii vremuri extrem de grele aici, în regiunea Mării Negre
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...