Sursa foto: Facebook

 Locuitorii Sectorului 5 au reacționat imediat după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv.

Duminică, 15 mai, de la ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, sunt așteptați într-un număr mare locuitorii sectorului pentru a-l susține pe Piedone, aceștia considerând că a fost condamnat pe nedrept de către instanță.

„Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

„DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?”

Totodată, în descrierea evenimentului ce va avea loc duminică, bucureștenii sunt așteptați să îl susțină „pe singurul primar care a reușit să schimbe fața Sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă”, cel care a reușit să asculte pe fiecare în parte și să facă parcuri, locuri de parcare și să reabiliteze blocurile.

„Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm! Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm! Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm! Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!”, se arată în postare.

De asemenea, persoanele care doresc să-l susțină pe „omul Piedone” și consideră că a fost condamnat pe nedrept sunt așteptate să ofere „10 minute” din timpul lor pentru primarul care a făcut din imposibil, posibil.

„Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm! Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm! Dacă ai oricare alt motiv pentru care vrei să fii alături de Piedone, te așteptăm și pe tine alături de noi duminică!.”

Citește și articolul: Piedone: „Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei”

Articolul precedentPerioada de autorecenzare a populaţiei se prelungește până pe 27 mai
Articolul următorO studentă a fost bătută și incendiată din cauza unui mesaj pe WhatsApp