dosarul retrocedarii plajelor

Ana Birchall a susținut în urmă cu câteva momente o conferință de presă, în cadrul căreia a dat câteva informații de ultimă oră privind extrădarea fostului primar al Constanței. Săptămâna trecută, Radu Mazăre a fost reținut în Madagascar, acolo unde se află de la finele anului 2017, iar autoritățile române aveau termen până azi pentru a îndeplini formalitățile legate de extrădare.

Ministrul interimar al Justiției a precizat că astăzi au fost predate personal toate actele necesare autorităților din Madagascar, însă anterior au fost urmați și alți pași. Astfel, a precizat aceasta, dosarul a fost predat reprezentanților MAE pentru a fi transmim autorităților din Madagascar, fiind transmis totodată și în format electronic către Ministerul Justiției din această țară. Ulterior, Interpol a confirmat că întreaga documentație a fost primită și transmisă.

Documentele au fost predate personal în această dimineață reprezentanților MAE și Ministerului Justiției din Republica Madagascar. Rămânem în contact cu autoritățile din Republica Madagascar pentru orice informație. Dosarul de extrădare a fost transmis complet, cu toate documentele primite de la instanțele din România”, a explicat ministrul Birchall.

Articolul precedentCălin Popescu Tăriceanu spune că Dacian Cioloș era securist și că o păzea pe Doina Cornea
Articolul următorRăsturnare de situație în dosarul lui Viorel Hrebenciuc