Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat la B1TV că deși Florin Cîțu este premierul României, acesta da impresia că este premierul coaliției, în care „nimeni nu-și asumă nimic de patru luni de zile”. Dar și că este necesar ca Iohannis, cel care a girat Guvernul Cîțu, să iasă și să pună piciorul în prag în această situație, de viață și de moarte.  

Ciolacu s-a arătat foarte înverșunat cu privire la modul în care Voiculescu nu a gestionat pandemia în aceste patru luni de când conduce portofoliul Sănătății, mai mult, l-a acuzat că ar fi boicotat și vaccinarea, trimitere subtilă spre discuțiile aprige dintre Voiculescu și Valeriu Gheorghiță (coordonatorul campaniei naționale  de vaccinare).  

„Îi amintesc lui Cîțu că e premierul României, nu a coaliției lui sau a coaliției pe care și-a dorit-o Iohannis. Voiculescu de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii. N-a făcut nimic, a boicotat și vaccinarea. N-a plătit pe responsablii cu vaccinarea, n-a testat, n-a testat în școli. Știa că vine valul trei și are intensitate dublă față de valul doi. Zilnic stau de vorbă o oră – două cu domnul Rafila și-mi explică. Dar care sunt specialiștii lor? Câți oameni mai trebuie să moară până se oprește această mascaradă de guvernare, de coaliție?”, a declarat Ciolacu, la B1TV.

Raed Arafat: „România a făcut toate eforturile posibile”

Unde este Iohannis?

Ciolacu a trimis „săgeți” și spre președintele Iohannis, cel care a girat Guvernul Cîțu, despre care spune că nu prea a fost vizibil în ultima vreme, cu câteva mici excepții, la plantarea de păduri. În același timp se întreabă, cine coordonează întreaga operațiune împotriva pandemiei, cu excepția șefului DSU. „Suntem la un an și jumătate de când a început pandemia și nu știm cine coordonează, cine răspunde. Moare lumea și ei stau și hăhăiesc pe la televizor… Lucrurile nu mai pot continua așa. Cine a pus acest guvern? Dl. Iohannis! L-ați mai văzut de o lună de zile? Eu l-am văzut că a pus doi copaci…”, a mai spus liderul social democraților.

PNL, pe un butoi de pulbere: „USR se urcă cu picioarele”

Articolul precedentDiana Șoșoacă știe cine este vinovat pentru tragedia de la „Victor Babeș”
Articolul următorGabriela Firea: „TIR-uri de ATI care omoară, în loc să salveze”