Sursa: Facebook

Virgil Marius Bob, senator USR în circumscripția electorală Sălaj, este personajul principal într-un incident violent care s-ar fi petrecut în weekend.

Astăzi, în spațiul public a apărut un filmuleț de câteva secunde, în care se poate observa cum senatorul lovește în cap un alt bărbat, în timp ce se află la o petrecere.

Din primele informații, bărbatul respectiv a sesizat poliția și a fost întocmit un dosar penal care ar urma să fie soluționat de Parchetul General. Ulterior, cum totul a ajuns în media, senatorul a anunțat că se autosuspendă.

Membru USR din anul 2016, vicepreședinte USR Sălaj și președinte la Șimleu, Bob nu a negat incidentul, însă, într-o postare pe Facebook, se scuză că a fost provocat. În aceeași postare, senatorul anunță că se autosuspendă din USR:

Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.
Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”.

Potrivit propriei biografii, senatorul a studiat la Facultatea de Drept București, până în acest moment fiind vicepreședinte al Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senat și totodată membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială și Comisia pentru cultură şi media. În 2020 Virgil Marius Bob a candidat pentru Primăria Șimleu Silvaniei.

Articolul precedentInfoClima: Seceta afectează în mod direct lanțurile de aprovizionare
Articolul următorUn bărbat din Alba este suspect de antrax