Tudose îl ia în râs pe Iohannis: „Eu cred că domnul președinte e pe drumul cel bun”

Europarlamentarul social democrat a spus, tot în spirit de glumă, că speră ca atunci când va termina cu toate partidele, președintele Iohannis să ia în calcul și PSD

Mihai Tudose (Foto: Facebook)

Întocmai colegilor săi social democrați, și europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, este de părere că mutarea de ieri a președintelui Klaus Iohannis, în ceea ce privește numirea lui Dacian Cioloș, pentru funcția de premier, ar fi nimic altceva decât o cacealma menită să-l readucă pe masa de discuții pe Florin Cîțu.

Mihai Tudose: „Este evident că aici sunt două variante mari și late. Ori e aranjată cu PNL și UDMR să voteze, ori e făcută ca să îi îngroape de tot pe USR”

Și cu toate că a menționat două variante pentru care președintele a „mutat” în felul acesta, Mihai Tudose admite că mult mai plauzibilă i se pare a doua variantă. „Este clar că nu merge. Îl cunosc pe domnul Cioloș, va începe niște negocieri, dar cred că își va depune mandatul, nu va ajunge în Parlament cu audieri de miniștri și vot, va evita o asemenea umilință”, a mai spus Mihai Tudose.

Mai mult, în stilul caracteristic, acesta a mai spus că așteaptă momentul în care Klaus Iohannis va termina de nominalizat premieri din alte partide și va trece la PSD, sugerând, în acest fel, că niciun premier nu are șanse reale să treacă de Parlament. „Eu cred că domnul președinte e pe drumul cel bun, adică după alegeri a nominalizat pe cineva de la partidul de pe locul 2, acum pe cineva de la partidul de pe locul 3. Eu sper când termină cu partidele parlamentare să nominalizeze și de la PSD”, a mai spus Mihai Tudose.

Citește și: Ghinea pretinde că PSD ar fi zis că e gata să susțină un guvern minoritar USR

Articolul precedentUDMR:„Pentru noi va fi destul de greu să-l acceptăm pe domnul Cioloş ca prim-ministru”
Articolul următorEmanuel Ungureanu crede în refacerea coaliției de guvernare cu Dacian Cioloș premier
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.