ISU Prahova verifică permanent secțiile ATI ale spitalelor din județ 

Controale la intervale regulate au fost demarate de pompierii prahoveni, în secțiile ATI din județ. Conform sursei citate, luni au avut șase misiuni de recunoaştere în teren la secțiile ATI din județ.

Verificările vizează căile de acces în secțiile ATI, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ  

“Având în vedere situațiile de urgență în care au fost implicate unități spitalicești pe fondul creșterii cazurilor Covid-19, în mod preventiv, în scopul  preîntâmpinării unor posibile pericole care pot genera situații de urgență și pot periclita viața pacienților, în această perioadă, echipaje de pompieri  militari cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, efectuează zilnic, la interval de 3 ore (interval  orar 9-21) în mod organizat, activități de recunoaștere/verificare la secțiile ATI – COVID ale unităților spitalicești de pe raza județului Prahova.

Menționăm că aceste verificări  se realizează în mod  preventiv și nu înlocuiesc obligațiile, conform legii, privind apărarea  împotriva incendiilor a personalului  desemnat cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență din unitățile spitalicești și răspunderea conducerii în cazul producerii unei situații de urgență”, au anunțatreprezentanții ISU Prahova.

Controalele au fost demarate în baza unui ordin IGSU, în urma tragediilor petrecute la Piatra Neamț, Constanța și București.

Articolul precedentLudovic Orban: „Singura formațiune care s-a prăbușit în sondaje este PNL”
Articolul următorKelemen Hunor: „Nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...