„Tineretul” are o hartă începând de astăzi, pe site-ul Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Ministerul a anunțat lansarea unei „Hărți Interactive a Tineretului”, în fapt un site unde pot fi găsite adresele, datele de contact și eventual alte informații vizavi de Casele de Cultură ale Studenţilor, Fundaţiile pentru Tineret, asociaţiile şi federaţiile de şi pentru tineri/studenţi, precum şi organizaţiile non-guvernamentale din domeniu.

Momentan, pe hartă sunt mai multe județe „nesemnalizate” cu vreo instituție de genul celor de mai sus. Potrivit hărții, cu albastru apar casele de cultură ale studenților, cu roșu, fundațiile de tineret, cu verde – asociațiile și federațiile pentru tineret/ studenți, iar cu portocaliu – ong-urile.

Conform unui comunicat al ministerului, harta va conţine la un moment dat „şi informaţii cu privire la activitatea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse şi a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie”.

Ne dorim ca acest instrument interactiv să devină atractiv pentru toți tinerii din România și să aibă ca rezultat creșterea participării lor la evenimentele organizate de instituțiile și ONG-urile din domeniu”, a transmis Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, cu promisiunea că harta va fi îmbunătățită în fiecare zi cu noi date despre ONG-uri și instituții de resort cu atribuții în domeniu, urmând să fie extinsă și cu date despre ONG-uri pentru familie și copii.

Articolul precedentCîțu îi cere lui Ciolacu să facă un pas în spate: „Nu are nicio scuză și ar trebui să demisioneze IMEDIAT”
Articolul următorCiolacu îl taxează pe Cîțu după ce a aflat că i se cere demisia: „Prostia unui accident care a fost prim-ministru”