Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Un tânăr de 26 de ani va rămâne închis pentru o perioadă de 30 de zile, au anunțat reprezentanții Poliției Române. După ce a consumat băuturi alcoolice și a condus cu o viteză de 161km/h, în localitate, bărbatul din Maramureș a fost atenționat de polițiști.

Totuși, tânărul a refuzat să oprească vehiculul și să se legitimeze.

Poliția Română: ”După ce ai consumat băuturi alcoolice, ești mai puternic?!”

O binemeritată lecție a primit un conducător auto, care s-a gândit „să scape” de colegii noștri, din Maramureș, în momentul în care i s-a indicat să oprească vehiculul, în urma depășirii vitezei legale. 161 km/h! În localitate! S-a pornit în urmărirea lui, fiind oprit pe o stradă din oraș. Tânărul, de doar 26 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În urma testării, s-a constat că acesta avea o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au transmis că tânărului îi vor fi recoltate probe biologice, de sânge. După, acesta va fi reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Și… partea care ar trebui să fie de impact, chiar și pentru cititori. A fost arestat preventiv, pentru 30 de zile! Conduceți prudent și aveți grijă de voi! Alcoolul și viteza NU sunt „prietenii” nimănui!”, au transmis polițiștii.

Articolul precedentJohnson & Johnson va renunța să mai producă și să vândă pudră pentru bebeluși
Articolul următorZeci de sturioni vii, proveniți din braconaj, au fost eliberați în Dunăre
Jurnalist full-time / Pesimist part-time