O ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență a Sectorului 5 a avut loc miercuri seara. Primarul Cristian Popescu Piedone a anunțat că îi va sprijini pe bucureștenii din blocul afectat miercuri de un incendiu puternic. 

Edilul Sectorului 5 a anunțat că 24 de apartamente au fost afectate, iar din acestea 18 nu pot fi efectiv locuite, fiind afectate de intervenția pompierilor. 


“Avem copii, bătrâni și nu se poate locui acolo. I-am cazat la un hotel din București, unde vor locui până când vom repara fațadele. Marea majoritate nu au asigurări pe apartamentele respective și vom încerca să găsim o soluție pentru a-i ajuta. 

Vom convoca Consiliul Local într-o ședință de îndată pentru a veni în sprijinul celor 24 de apartamente. Vom găsi soluția fie pentru un sprijin material, fie o altă modalitate. Vom acorda un ajutor pentru cele 24 de apartamente afectate de incendiu”
 , a declarat Cristian Popescu Piedone. 

Primarul Sectorului 5 a mai spus că ține de umanitate ca oamenii să fie ajutați să se întoarcă rapid în casele lor. Edilul a anunțat că miercuri seara 14 adulți și cinci copii erau cazați într-un hotel din București, toate cheltuielile fiind suportate de autoritățile locale din Sectorul 5. 

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe Calea Rahovei din Bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale. Şapte persoane au primit îngrijirile medicilor, după ce au fost expuse la fum. De asemenea, doi pompieri au primit îngrijiri din aceeaşi cauză. În total, 38 de persoane au fost evacuate. după câteva ore, incendiul a fost localizat.


Sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta Sectorul 5
Articolul precedentLiviu Pleșoianu, despre scandalul în care este implicat Florin Cîțu: „NU frângeți aripile unui copil!”
Articolul următorClaudiu Năsui se plânge că are un minister sărac și vorbește despre eliminarea „găurilor negre”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...