PSD

Poate cea mai controversată declarație a ultimelor zile este cea a PSD în care se spune că „românii devin ciumații Europei”. Firește, contextul în care acest lucru este spus se referă la numărul crescut de cazuri din ultima perioadă, cel ce a dus la restricții de trafic impuse în Europa.

„Românii devin ciumaţii Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulţumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eşuat, iar românilor li se închid graniţele Europei”, susţin reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Potrivit celor de la PSD, atât premierul cât și președintele ar fi adus țara într-o așa-zisă „zonă roşie” de risc

Dacă e să-i întrebi pe cei de la PSD, liberalii nu fac altceva decât să fure din banul public, neglijând adevăratele probleme ale țării. Mi-e greu să-mi dau seama dacă social democrații au sau nu o senzație de deja-vu, atunci când afirmă asta.

„Pentru a-şi continua furturile din bani publici, Iohannis şi Orban au dus România în ”zona roşie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, mai spun cei de la PSD, în postarea lor de pe Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFlorin Cîțu explică împrumuturile: gaura lăsată de PSD trebuie acoperită
Articolul următorVara proceselor la Oil Terminal
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.