Pro România luptă până la capăt pentru ca românii să aibă 1.500 lei lunar, ca venit minim vital pe timp de criză, în acest sens fiind susținută și o lege în Parlament. Guvernul Orban nu vrea să vadă cu ochi buni această propunere, drept pentru care Victor Ponta a decretat că se duce o luptă împotriva românilor, dar este convins că va câștiga. Potrivit proiectului propus de parlamentarii Pro România, acordarea venitului minim garantat s-ar face la cerere, pe perioada stării de urgență și la o perioadă de 6 luni de la încetarea acesteia.

Pro România se adresează acelor categorii sociale (angajați aflați în șomaj tehnic, cei care au avut contracte de muncă pe durată determinată care au expirat, români veniți din Diaspora, mici întreprinzători al căror business a fost închis de autorități pe motiv de Pandemie) – care au nevoie de sprijin să treacă peste aceasta perioadă dificilă – să poată să revină la o activitate normală – să aibă mijloacele minime de trai pentru ei și copiii lor! Adică să facem în România ceea ce deja au făcut în 2020 Spania și multe țări europene în care trăiesc români!

Ludovic Orban și Guvernul PNL gândesc și acționează ca Traian Băsescu și PDL în 2010 – totul împotriva oamenilor – totul pentru ei, rudele, pilele și relațiile lor – nimic pentru români! Parlamentarii Pro România vor lupta în Parlament pentru Legea privind Venitul Minim Vital pe timp de Criză/ ne vom lupta cu principalul adversar și dușman al Românilor = Guvernul PNL PMP Orban Băsescu! Ca și în 2012 – vom câștiga!”, e convins liderul Pro România.

Articolul precedentVorbe grele de Ziua Rusiei- Ambasadorul Kuzmin: Bombardierele nucleare americane B1 sunt deasupra Ucrainei
Articolul următorPeste 30.000 de mămici din București au beneficiat de Voucher Materna. Ce sprijin mai acordă Primăria Capitalei