Sursa foto: Facebook/ Cătălin Drulă

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR,  l-a numit pe președintele Klaus Iohannis „trădătorul modernizării României”, precizând că are curajul să spună că „mașinațiunea lui” a adus țării cel mai solid guvern.

Acesta a precizat că președintele României și-a găsit momentul potrivit să laude performanțele guvernului PNL-PSD-UMDR, când „inflația și ROBOR fură bani din buzunarele românilor.”

„Mie mi-ar crăpa obrazul de rușine să mint în acest hal. „Scăpăm România de Pe-Se-De” – mai țineți minte? Așa a candidat Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de președinte”, a precizat Cătălin Drulă.

Iohannis a precizat că inflația record nu este o problemă românească, ci una globală

Și vicepreședintele Dan Barna a reacționat, după ce Klaus Iohannis a lăudat Guvernul condus de Nicolae Ciucă. Acesta l-a întrebat retoric pe șeful statului dacă în ultima perioadă a mai ieșit din casă pentru a vede situația reală în care se află România.

„Președintele României crede că e momentul potrivit să se felicite pentru numirea actualului guvern. Domnule Iohannis, ați mai ieșit din casă în ultimele săptămâni? Ați citit știrile? „Cel mai stabil, solid şi performant guvern din ultimii ani” a scăpat cu totul situația din mână. Înțeleg că e greu să vă recunoașteți erorile, dar aveți măcar decența să nu cereți românilor să creadă că ați avut o idee bună. N-ați avut”, a scris Dan Barna pe o rețea de socializare.

Reamintim că președintele României a lăudat Executivul condus de Nicolae Ciucă, acesta precizând că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ameliora efectele inflației.

De asemenea, Iohannis a mai spus că de vină pentru problemele economice cu care se confruntă România este Putin, cel care a început un război împotriva Ucrainei.

„Nu acuzați clasa politică din România, de vină este războiul declanșat de Putin în Ucraina”, a spus șeful statului.

Citește și articolul: Iohannis știe cine este vinovat pentru inflația record din țara noastră

Articolul precedentCiucă recomandă românilor să se adapteze la situația actuală privind creștrea prețurilor și a inflației
Articolul următorCe le-a solicitat Lucian Bode șefilor inspectoratelor județene
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.