Dacian Cioloș (captură video)

Dacian Cioloș a declarat la Digi24 că preocupările sale nu sunt zvonurile, iar  agenda sa este „alta acum.”

Fostul lider al USR a precizat că nu este mulțumit de partid deoarece nu „răspunde la problemele românilor”, iar mulți oameni de calitate au decis să se orienteze spre alte partide.  

„Unii colegi au impresia că punând batista sub țambal după plecarea mea, le băgăm sub preș. Eu nu sunt adeptul ținerii sub preș. Pleacă din partid oameni activi. Da, nu neg că am avut discuții cu colegi care sunt și ei îngrijorați de viitorul partidului și al nostru în politică”, a spus Cioloș.

„Deocamdată sunt în partid și urmăresc ce se întâmplă acolo”

Totodată, acesta este de părere că USR se confruntă cu probleme în ceea ce privește procesul electoral intern, ce a rămas neclarificat, și problema deschiderii partidului în care mai mulți membrii au în plan să preia puterea în partid.

„Au rămas problemele privind felul în care se fac adeziunile la partid, problemele legate de procesul electoral intern care rămân neclarificate, oameni care pleacă din partid, problema deschiderii partidului în care o tabără vrea să controleze cu orice preț partidul”, a mai spus Cioloș.

Reamintim că G4media a scris, luni, că Dacian Cioloș se pregătește să lanseze un nou partid. Potrivit unor surse politice din interiorul partidului, Cioloș ar încerca să îi convingă pe foștii parlamentari PLUS să îi urmeze, dar până acum doar 20 au decis să îl urmeze.

La începutul lunii februarie, Dacian Cioloș a demisionat din funcția de președinte USR, afirmând că reformele interne promise au fost blocate de conducerea partidului.

Conducerea a fost preluată de Cătălin Drulă, care a anunțat că vrea să readucă USR pe linia de plutire, partidul având în sondaje sub 10% din electorat.

Citește și: Barna, atac la Cioloș. „Opoziția trebuie făcută prin prezența partidului în stradă”

Articolul precedentRomânia înghițită de gunoaie. Octavian Berceanu trage un semnal de alarmă
Articolul următorAtac armat la New York. Zeci de persoane au fost împușcate
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.