Președintele Klaus Iohannis a dat câteva declarații după consultările
pe tema justiției avute cu PSD la Palatul Cotroceni. Delegația PSD a fost însoțită și de doi foști deținuți politici care îl acuză pe procurorul general că a comis abuzuri în perioada comunistă. Iohannis a rămas la discuții cu aceștia și după consultările oficiale.

Încercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi foști deținuți politici pentru a-și legitima asaltul asupra justiției e o încercare de-a dreptul jalnică. Nu îmi imaginez că cineva nedreptățit în perioada comunistă, cineva de care și-au bătut joc comuniștii își dorește altceva decât o justiție corectă și dreaptă”, a explicat Klaus Iohannis scopul referendumului. și pt că românii trebuie să dea un rapuns convoc acel refer din 26 mai.

De la consultări au lipsit reprezentanții ALDE, partenerii de coaliție ai PSD, aspect confirmat de președinte. „Ei nu au venit. ALDE nu e interesat de un dialog cu președintele României. Nu e preocupat nici de situația din România”, a mai spus acesta.

Articolul precedentAfaceriști din Cluj trimiși în judecată pentru un prejudiciu de peste două milioane și jumătate de euro
Articolul următorLiderul PSD Vrancea cheamă organele de anchetă în apărarea sa: „Aştept şi ANI şi DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General şi Poliţia Română sau chiar FBI”