Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, este din nou în centrul unui scandal, după ce au apărut informații potrivit cărora ar fi vizat de o anchetă a Agenției Naționale de Integritate. În urmă cu câteva zile, Oprișan s-a afișat într-o mașină nouă, care poate valora chiar și 150.000 de euro, despre care a susținut că o are de la mama sa.

Astăzi, acesta a fost întrebat direct despre ancheta ANI, iar Oprișan a lăsat să se înțeleagă că nu are nimic de ascuns. „Nu răspund acestor inepţii … răspund doar cetăţenilor judeţului Vrancea şi ai României. Aştept cu mare plăcere şi ANI şi DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General şi Poliţia Română sau chiar FBI, dacă nu avem încredere în instituţiile statului, să investigheze informaţiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal”, le-a spus liderul PSD Vrancea reporterilor de la MEDIAFAX.

Articolul precedentIohannis: „Încercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi foști deținuți politici pentru a-și legitima asaltul asupra justiției e de-a dreptul jalnică”
Articolul următorFiul lui Andrei Pleșu rămâne sub control judiciar. Contestația DIICOT a fost respinsă