Florin Cîțu și Ludovic Orban

Premierul Florin Cîțu are, printre picături, și timpul necesar să se gândească la viitorul său în interiorul Partidului Național Liberal, unde vizează o funcție înaltă. Invitat la B1TV, Cîțu a dezvăluit că va candida cu siguranță pentru o funcție la vârful PNL, însă nu a spus suficient de clar dacă se gândește neapărat la poziția deținută de Ludovic Orban, cea de președinte al tuturor liberalilor.

În prezent, Cîțu este vicepreşedinte al PNL, și, evitând să pună punctul pe ceea ce și-ar dori, a spus că ar putea fi vorba despre funcţia de prim-vicepreşedinte.

Mai este însă suficient timp pentru planuri, iar premierul crede că are ceva notorietate în interiorul PNL și poate beneficia de sprijinul colegilor la alegerile interne, dat fiind că a dobândit multă experiență în ultima vreme, atât din funcția de ministru, cât și din cea de prim-ministru, care va fi utilă partidului.

PNL nici nu și-a ales ziua congresului. Cu siguranță voi candida la o funcție în PNL. …Voi candida la o funcție la vârful PNL, pentru că experiența pe care am acumulat-o poate ajuta PNL să se dezvolte și să facă față provocărilor politice în următorii ani. Am o relație foarte bună de colaborare cu Ludovic Orban, discutăm pe proiecte de legi, pe tot ce avem, nu sunt niciun fel de probleme. Am lucrat foarte bine și în guvernul precedent”, a spus Cîțu.

Articolul precedentPonta crede că Băsescu ar fi trebuit să își apere fata condamnată în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009: „Este un sub-om”
Articolul următorNoua șefă a ACROPO lucrează în regim de „telemuncă”, din Franța